13 Ekim 2016 Perşembe

MİM | MİMLENDİM :)


  Herkese merhaba? Nasılsınız, ben şu sıralar gripten muzdaribim bu yüzden bu yazıda biraz gecikti. Fazlasıyla Sofistike blogunun sahibi Ayşe beni mimlemiş ve bende o yüzden bu mime katıldım. Normalde mimleri okumayı severim ama katılmayı düşünmezdim ama Ayşe sayesinde bu bir ilk olacak. Gelelim mime. :)


1) Blog Yazmaya Nasıl Başladın?

Blog tutmayı hep istiyordum, kitap yorumları okumayı ve yorum yazmayı sevdiğim için hep bunu düşünüyordum. Bunun dışında da psikoljiye ilgim olduğu için o tarzda da bir blog açmak istiyordum, ilk önce onu açtım, pek güncelleyemesem de zaman zaman oraya da yazmaya çalışıyorum. Uzun zaman düşündüm ve müsait olduğum ilk sıra da blog hayatına giriş yaptım, iyi ki de yapmışım. :))

2) Bloguna Daha Önceden Yazmadığın Bir Tarzda Yazacak Olsan Bu Ne Olurdu?

Bu konuda daha önce düşünmemiştim ama farklı tarzda yazacak olsam bu kültürel bilgi ağırlıklı ya da bir müzik blogu olabilirdi. :)


3) Bloglarda Okumayı En Çok Sevdiğin Konular Nedir?

Kitap yorumları okumayı hep çok sevmişimdir bu yüzden kitap bloglarının yeri bende ayrıdır. Onun dışında kişisel bloglar, bilgi içerikli bloglar, düşünce yazılarının olduğu blogları ve gezi bloglarını takip etmeyi daha çok seviyorum. :)


4) Hayatta En Çok Yapmak İstediğin Şey Nedir?

En çok diyemem çünkü bir şeyleri enlere sokmayı sevmiyorum ama en istediğim şeylerden biri İtalya'yı baştan aşağı gezmek, (gerçekten çok güzel bir kültür ve mimarisi var), ve Vatikan'ın gizli arşivlerini keşfetmek. Tabii bu gizli arşivler baya uç bir hayal ama olsun. :))

Beni mimlediği için Ayşe'ye teşekkür ediyorum, onun yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Ben bir çok kişiyi mimlemek istiyorum o yüzden bu yazıyı okuyan gören herkesi mimliyorum. 
Yazımı okuduğunuz için teşekkürler. :))

10 yorum:

  1. Mükemmel bir mim olmuş <3 ah keşke vatikan'ı ziyaret edip arşivlere göz atabilsek, mükemmel bir hayal :) Evet bira zor lakin hayallerimize kimse karışamaz değil mi^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, madem hayal kurmakta serbestiz neden sınırlayalım ki kendimizi? :))

      Sil
  2. Yazını okurken düşündüm ben de italya yı gezmek istiyorum . Dan Brown kitaplarından sonra oldu sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet insan Dan Brown okurken o mekanları gezmek istiyor elinde olmadan. :))

      Sil
  3. Esma Seni tanımak çok güzel umarım İtalyayı da gezersin :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de seni bir mime davet ettim bloğumda :))

    YanıtlaSil
  5. İtalya'yı baştan sona değil birazını gezmek bile çok mutlu ederdi beni. İlerde gezerim belki bir gün :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle İtalya gezilmesi gereken bir yer. Umarım sizden bende gidebiliriz bir gün. ^.^

      Sil