11 Kasım 2015 Çarşamba

Örümcek Ağındaki Kız Çıktı! | Kitap Haberleri

Millennium serisinin 4. kitabı Örümcek Ağındaki Kız nihayet çıktı. 

  Stieg Larsson'un ölümüyle yarıda kalan seriyi David Lagercrantz'ın devam ettireceği ortaya çıkmıştı. Açıkçası ben bu fikirden çok hoşlanmasam da meraklanmıştım. David Lagercrantz Millennium  serisini başarılı bir şekilde mi devam ettirecek yoksa keşke hiç yazmasaymış mı dedirttirecek çok merak ediyorum.


  Millennium benim favori serilerimdendir, Salander ise efsane bir karakter. Okumadıysanız eğer mutlaka okumalısınız. Yazar çok zor bir işe kalkıştı, çok sevilen bir seriyi devam ettirmek cesaret işi doğrusu. Umarım oraya güzel bir sonuç çıkmıştır.

  Örümcek Ağındaki Kız Pegasus Yayınlarından çıktı ve 520 sayfa. Serinin diğer kitapları gibi Ali Arda tarafından çevirisi yapılmış.


  Kitabın arka kapak yazısı şöyle;


Halkı gözetleyenler, en sonunda halk tarafından gözetlenirler.

Lisbeth Salander, Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi NSA'in ağını hacklemiş ve çok önemli bazı bilgiler edinmiştir. Ejderha dövmeli kızın adaletsizliğe karşı duyduğu öfke hiç sönmeyecek bir alev gibidir, özellikle de o ateşi daha da harlayacak birtakım devlet sırlarını ele geçirdikten sonra. 

Mikael Blomkvist, gecenin bir yarısı yapay zekâ konusunda uzman Profesör Balder'den gizemli bir telefon alır. Millennium'u içine düştüğü zor durumdan kurtaracak bir haberin kokusunu alan Mikael, profesörle görüşmeye gittiğinde örümceklerle dolu bir ağın içine düştüğünü fark eder. Ve işte böylece yıllar sonra Lisbeth'le yolları yeniden kesişir. 

Korumak için öldürmeye hazır biri…
Gerçeklerin birbirine dolandığı bir ağ…
Ve avının peşini asla bırakmayacak bir örümcek.

Millennium serisi dördüncü kitabıyla bomba gibi geliyor. Örümcek ağına düşmeye hazır olun!


  Örümcek Ağındaki Kız'ı almak veya incelemek isterseniz İdefix'e ve D&R'a bakabilirsiniz. Umarım ortaya güzel bir kitap çıkmıştır. İyi okumalar :)

0 yorum:

Yorum Gönder