14 Kasım 2016 Pazartesi

Spoiler Uyarısı!



  Herkese merhaba! Bugün hepimiz için önemli olan bir konuya değinmek istiyorum. "Spoiler"lar. Kitap, film gibi şeylerin yorumlarını okumayı çok seviyorum. Henüz okumadığım ama merak ettiğim kitap yorumlarını okumaktan ayrı bir keyif alıyorum ancak burada şöyle bir tehlike ile karşılaşıyorum: Spoilerlar!


  Evet, spoilerlar. Henüz okumadığım ama çok merak ettiğim kitaplarla ilgili spoiler yeyince(yiyince de olabilir bu konuda TDK'nın kafası karışık gibi anlamadım.) kitabı okuyasım kalmıyor ve çıldırıyorum. Bazen yorum sahibi o yazaıyı öyle güzel spoilerla donatıyor ki kitabı okumş kadar oluyorum. Tama katil uşak kabul de ne olur bunu spoiler uyarısı ile söyleyin.

  Sözün özü lütfen yazılarınızda spoiler varsa bunu belirtin. Ve bizde rahatça okuyabilelim. Sırf bu yüzden okumadığım kitapların, izlemediğim filmlerin yorumlarını okumaktan vazgeçebiliyorum.


  Eğer bu konuda bir hatam olursa da bana belirtmenizi rica ederim, yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Bol kitaplı ve spoilersız günler dilerim. :)

  

6 yorum:

  1. Ben de okumak ya da izlemek istediğim şeylere bu tarz yorumlardan hoşlanmıyorum. Hevesimin kaçmasına neden oluyor. Güzel paylaşımınız için teşekkürler :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, çok istediğim şeylere karşı bile hevesim kaçıyor üzülüyorum. :)

      Sil
  2. Ben de bazen farkında olmadan yapıyorum özellikle film yazılarımda :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen spoiler vermeden yorum yazmak çok zor oluyor, minik bir uyarı vermek yeterli olacaktır. :))

      Sil
  3. haklısın. bak bende spoiler hiç olmaz. genelde roman veya filmin sadece ilk girişini anlatıyorum o da çok genel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum o yüzden rahat okuyorum yorumlarını, keşke herkes böyle olsa. :)

      Sil